Pecha Kucha Sofia (vol. 3) наближава. Каним презентатори

FANFARI

Градски пейзаж, 40-градусова жега, изнервени и мрачни лица, пищящи клаксони…криза. Депресиращи новини, инфарктен ритъм, тъпа телевизия – нима е възможно да се издигнеш над всичко това?

Да се срещнеш с позитивни личности. Да се настроиш на творческа честота. Да се вдъхновиш за утрешния ден. Да повярваш в живота.

Градските легенди разнасят мълвата за ТАЙНИЯ КЛУБ на готините хора в града. Те се събирали на различни места, в предварително уречен час. Говорели на свой език, неразбираем за тълпата. Споделяли. Смеели се. А след това се разотивали. Но винаги заредени с нова енергия и неподвластни на силите на мрака, които ги дебнели в сенките. Победители във времена на поражение…

21:20 часа на 24 юли (петък). Това са часът и датата на третата за тази година Pecha Kucha Night – голямата среща за дизайн, архитектура и визуални изкуства, която отново ще събере заедно хората, които говорят на общ език – този на креативността. Архитекти, дизайнери, режисьори, фотографи, художници, скулптори, любители и ценители…време е да се видим на по питие след залез слънце. Да се издигнем отново над дърветата за да видим гората.

Днес, 9 юни, обявяваме че разполагаме с 12 вакантни места за атрактивни и с нестандартно мислене ПРЕЗЕНТАТОРИ. Имате неконвенционални идеи, които можете да синтезирате в 20 слайда по 20 секунди? Е, ние разполагаме с подходяща трибуна и добронамерена аудитория от Ваши колеги и приятели. Защо да не комбинираме Вашите идеи с нашата трибуна?

Достатъчно е да сте творец в сферата на дизайна, архитектурата или визуалните изкуства и да ни изпратите до 30 юни имейл на office (at) sgrada.com с темата, по която желаете да говорите, за да Ви предвидим при селекцията.

Правила и препоръки за презентатори
Единственото правило по време на Вашата презентация е тя да се състои от 20 слайда по 20 секунди всеки или общо 6 минути и 40 секунди за цялата презентация. Слайдовете могат да бъдат анимирани, празни, всякакви – Вие решавате. Това да: на база на нашите впечатления от изминалите две срещи ясно се видя, че се възприемат чудесно презентации, които са, гравитират около или имат елементи на: идеи, концепции, перформанс, провокация, хумор, шоу. По-добре не: мрънкане, кризи, критики, които не са подплатени с конкретни идеи за подобрение на положението, реклама на търговски фирми или продукти.

Лесно е – 35 Ваши колеги вече го направиха. Сега опитайте и Вие. Изпратете ни до 30 юни имейл на office (at) sgrada.com като в „тема/subject” напишеше „PKN presenter”, а вътре включите малко информация, с какво се занимавате и какво желаете да презентирате. Ако сте сред одобрените спикъри, в началото на юли ние ще Ви обявим на сайта на събитието. Темата на вечерта:

My way


Защо точно 24 юли?
Пада се петък (преди събота), което означава, че за разлика от последния път, повече хора, които живеят и работят извън София ще могат да се включат в срещата. Възможно е датата 24 юли да не Ви говори нищо, но в действителност на тази дата през годините са се случили много интересни неща. На 24 юли:
през 1651 г. Антъни Джонсън – свободен чернокож американец получава 250 акра собствена земя в щата Вирджиния.
през 1802 г. се ражда Александър Дюма – баща – авторът на „Тримата мускетари” и „Граф Монте Кристо”.
през 1965 г. Боб Дилан разтърсва музикалния свят и записва името си между живите легенди на шейсетте с „Like a Rolling Stone”.
през 1967 г. „Бийтълс” подписват петиция за легализирането на марихуаната.
през 1969 г. совалката „Apollo 11” се завръща успешно на Земята.
…а през 1984 г. се ражда една от симпатичните ни колежки в офиса, но това е чисто съвпадение и затова няма да казваме коя точно 😉

И така, третата голяма среща за дизайн, архитектура и креатив в София наближава, а Вие можете да изявите интереса си за участие като ПРЕЗЕНТАТОР като ни изпратите до 30 юни имейл на office (at) sgrada.com, където в „тема/subject” напишеше „PKN presenter”, а вътре включите малко информация, с какво се занимавате и какво желаете да презентирате. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас и на телефони: 02/950 24 95, 950 35 95 – Георги Дучев. Очакваме Ви…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s