Баджовете идват „на крака“ при вас

Няколко готини свежари ни се оплакаха, че искат да си резервират баджове за PKN Sofia (vol.3) предварително, за да могат да си ги надпишат (изрисуват), но пък нямат време да идват в офиса, за да ги получат, а и не им се плащат куриерски такси за доставка. След един брейнсторминг и кратък еднодневен тимбилдинг в близката бирария стигнахме до следната идея, която, вярваме, ще ви допадне:

При поръчка на пет (5) и повече баджа ние ще ви ги доставим с куриер на посочен от вас адрес в рамките на София, като доставката ще бъде за наша сметка.

Единственото, което ни е необходимо за да подготвим баджовете са имената на участниците, адрес за доставка и телефон за контакти. За поръчка звънете на 02/950 24 95 или 950 35 95, или ни изпратете имейл на office@sgrada.com, като в „Тема/Subject” напишете „Book PKN” и отново включите имената, адрес и телефон. Доставката се извършва в рамките на един ден.

Badge2009.indd

Advertisements

2 responses to “Баджовете идват „на крака“ при вас

  1. за 4-тата дано ме упровергаете, нещо остовате без или с много молко възможни интересни презентатори… и най-накрая отменето го това предварително плащане, сумати народ решава в последния момент

  2. Pecha Kucha Sofia

    Определено ще те опровергаем 🙂 Не можеш да си представиш, колко интересни творци има в България, колко интересни проекти, за които по една или друга причина не се говори или пък са известни само на ограничен кръг от хора. Възможно ли е да „пресъхнат“ интересните презентатори само след 3-4 издания? Ние казваме твърдо „Тц“.

    Що се отнася до предварителните резервации, само така можем да гарантираме входа за всички, които се интересуват да участват. При първото издание се получи така, че около 30-40 човека не успяха да влязат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s