Имаш изобилие от идеи? Тогава изяви се – презентирай на Pecha Kucha Sofia (vol. 4)

Pecha Kucha Sofia (vol. 4) наближава, а успоредно с това нараства и нашето желание да предоставим трибуната на нови творци – архитекти, дизайнери и визуални артисти. Сега е моментът, ако се припознавате като човек с идеи и не се притеснявате да афиширате тези идеи сред единомишленици, да се включите като презентатор в последното за тази година издание на „лафчето”, което, както вече писахме, ще се проведе на 5-и ноември от 20:20 часа във все още строящия се BenchMark Business Center.

За да Ви предвидим, изпрате до 16 октомври на имейл на pkn (at) sgrada.com темата, по която желаете да презентирате и малко информация за Вас.

Препоръки за бъдещи презентатори

Единственото правило за Вашата презентация е тя да се състои от 20 слайда по 20 секунди всеки. Слайдовете могат да бъдат анимирани, празни, всякакви – Вие решавате. Това да: възприемат се чудесно презентации, които са, гравитират около или имат елементи на: идеи, концепции, перформанс, провокация, хумор, шоу. По-добре не: мрънкане, кризи, критики, които не са подплатени с конкретни идеи за подобрение на положението и особено – реклама на търговски фирми или продукти.

Лесно е – 52-ма Ваши колеги вече го направиха. Сега опитайте и Вие! Изпратете ни до 16 октомври имейл на pkn (at) sgrada.com като в „тема/subject” напишеше „PKN presenter”, а вътре включите малко информация, с какво се занимавате и какво желаете да презентирате. Ако сте сред одобрените спикъри, в края на октомври ние ще Ви обявим на сайта на събитието. Темата на вечерта:

Limited | Unlimited


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s