Dеcor Center търси идеи за нов слоган. Ти може да си неговият автор!

Слоганът, който Dеcor Center е патентовал и използва е „Декорирайте с нас”, но компанията реши да потърси нов, по-добър от него. По време на последната за тази година Pecha Kucha Night 4, всеки от посетителите може да опита късмета си с ново предложение за такъв. За целта е необходима известна доза креативност и малко въображение, които да се превърнат в неочаквано добър слоган.

Фразата, чийто автор може да си ти, може да влезе в употреба към търговската марка Dеcor Center, а авторът й да получи интересна награда. По време на Pecha Kucha презентациите, всеки от желаещите да изпробва силата на идеите си, ще има възможността да го направи, вписвайки предложението върху бланка, получена от персонала на Dеcor Center – един от спонсорите на четвъртата Pecha Kucha Night. След края на вечерта данните ще бъдат събрани и на 9 ноември 2009, на корпоративния сайт на компанията, ще бъде обявен най-интересният слоган и името на автора му.

Екипът на компанията избра вечерта на това нестандартно събитие, за да предизвика творци от различни сфери и с тяхна помощ да достигне до най-оригиналната, и запомняща се сентенция, подходяща за марката Dеcor Center. Включи се, предизвикай собствените си възможности и стани автор на най-търсения слоган!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s