Pecha Kucha география

За всички, които не са съвсем наясно, как да стигнат до BenchMark Business center, където ще се проведе четвъртата Pecha Kucha Sofia публикуваме карта, ориентири, маршрути и прочее стратегически указания.

Ако желаете да получите по-детайлна представа за района, просто увеличете мащаба на картата като кликате върху „+“, който се намира горе вляво. Ако пък кликнете върху синия показалец върху картата ще видите точния адрес.

Иначе, ето и маршрут, ако идвате с автомобил от центъра: след „Метро“ влизате в дясното локално платно в посока Самоков => при първата възможност (на авто-борса „Горубляне“) завивате наляво и минавате под „Цариградско шосе => връщате се обратно, качвайки се отново на „Цариградско шосе“ => след около 30 – 40 м започвате да се оглеждате за място за паркиране или паркирате малко по-нататък, на паркинга на Интер Експо Центъра.

Ако идвате с градски транспорт от центъра, следете за автобуси 1, 3, 5, 6 и 114, които спират на „Метро“ и можете да хванете от спирка „Окръжна болница“ преди това.

За въпроси по отношение на всякакъв друг транспорт ни звънете в офиса 😉

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s