С вдъхновяващ дизайн и иновации Grohe променя представата за банята

Още един партньор на Pecha Kucha Sofia – GROHE.

Повече от 70 години GROHE изгражда своята репутация на ненадминато качество, страхотен дизайн и възхитителни технологии. С историята си на технологично развитие, признат в цял свят дизайнерски екип и качество, издържало теста на времето, GROHE поставя своя отпечатък за бъдещето. Ергономията и високото качество на продуктите ни се проверяват постоянно от независими, специализирани в тази област институти.

Отличната репутация на GROHE ни прави предпочитан избор при оборудване на първокласни хотели, обществени сгради и престижни проекти. Ние се стремим да създадем отпускаща и естетическа атмосфера в банята и да я оборудваме с най-новите технологии, като предлагаме на клиентите да открият перфектно съчетание, което подхожда най-добре на стила на тяхната баня.

В нашия асортимент клиентите ще намерят и много идеи за кухнята, независимо, дали желаят да я освежат оптически или просто търсят функционално подобрение.

През годините GROHE е горд носител на множество ценни награди, като наградата за дизайн на Германия, iF награда за дизайн, наградите Design Plus, Good Design, Grand Designs, Manufacturer Award 2008, Prix Du Design, Janus Award France и др.

Advertisements

One response to “С вдъхновяващ дизайн и иновации Grohe променя представата за банята

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s