Три марки матраци от най-висок клас ще покаже Матракс на Pecha Kucha Sofia

Последни по ред, но не и по значение, като партньори на шестата Pecha Kucha Sofia ви представяме Матракс.

По време на Pecha Kucha Sofia, Матракс ще представи три марки матраци от исключително висок клас. Компанията предоставя на дизайнерите възможност да включат в своите проекти продукти на световните лидери в бранша. Предлаганото портфолио представлява уникален инструмент за дизайнера, чрез който и най-капризният му клиент ще остане доволен. Матракът представлява един от най-използваните елементи от обзавеждането на дома, затова правилният избор на марка и продукт е от изключителна важност.


Американската марка Sealy е производител номер едно в света на матраци и аксесоари за спалнята. Фирмата е лидер в бранша с повече от 125 години опит. Цел на компанията е да отговори на нуждите на потребителя и да подобрява качеството на съня, като проектира, произвежда и предлага на пазара най-качествените продукти.
За постигането на тази цел, Sealy постоянно инвестират в научно-изследователска
дейност, патенти, новаторски идеи и ексклузивни технологии. Като резултат се предлагат реални подобрения по отношение на комфорта на съня и здравословната
опора на гръбначния стълб. Най-известните вериги хотели вече са се доверили на качеството, което продуктите с марката Sealy предлагат. Сред тях са: Four Seasons, Ritz-Carlton, Le Meridien, Hyatt, Regency Hotels, Clarion, Disney Resorts, Marriott, Crowne Plaza, Fairmont Hotels & Resorts, Sheraton, Millenium Hotels & Resorts.


Немската марка Schlaraffia се грижи за качествения сън на своите клиенти от 1909 година. Вече цял век компанията будно и зорко следи съвременните тенденции и определя голяма част от новостите на пазара. Философията на Schlaraffia е да се
произвеждат продукти с високо качество. Първата демонстрация на тест, с който се доказват безспорните качества на продукта е направена с валяк, тежащ няколко тона. Валякът остава символ на марката за издръжливост на матраците и до наши дни.

Симбиозата между иновативните материали и технологии на Magniflex, съчетани с иновативния стил и дизайн на Pierre Cardin създаде уникалната серия продукти Magniflex Linea Pierre Cardin. Тя дава възможност на човек да се докосне до чистото изкуство посредством чисто практична вещ като матрака. Всеки модел е изработен с особено внимание към детайла и носи усещане за духа на различни архитектурни икони на Франция.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s