Pecha Kucha партньор: Еко-мислене, здраве и хармония от ТЕД

Лидерът в продуктите за добрия сън Тед Бед отново се включва като партньор на Pecha Kucha Sofia. Вижте по-надолу представяне на три от колекциите на компанията.

В един променящ се и динамичен сват не можеш да стоиш на едно място затова ние в ТЕД вярваме, че иновациите и това да бъдеш в крак с модерния дизайн е изключително важно. За това, ние постоянно се стремим да се усъвършенстваме и развиваме, по начин, който не само да задоволи вкусовете на нашите клиенти, но и да е максимално безвреден начин за околната среда.

Съвременните тенденции в обзавеждането на спалнята не са лесни за описване. От минимализъм и функционалност до пищност и разкош – стиловете са почти толкова индивидуални, колкото и хората.

ТЕД съвместява няколко концепции в основните си колекции, съобразени със стиловете при нациите, признати за майстори в обзавеждането.

Ние конструираме своите продукти с мисълта за вашето здраве – от използването на 7-зонови конструкции от индивидуално комплектовани пружини, позволяващи на тялото да заеме своята естествена форма по време на сън, през използването на сребърни нишки, заради лечебните им свойства, до използването на мрежата на Hartmann I Curry за отстраняване на гео-патогенните влияния на земята, за които се вярва, че водят до раздразнение и дори болести.

КОЛЕКЦИЯ НАТУРА е създадена, за да напомня, че ние сме деца на Природата и като такива, трябва да се научим да я разбираме и което е по-важно – да я обичаме. Можем да се грижим за опазването й, без това да ни коства големи усилия и по този начин да живеем пълноценно и здравословно. Ние искаме да запазим Природата и за нашите деца и внуци.

СКАНДИНАВСКАТА КОЛЕКЦИЯ е вдъхновена от скандинавския изчистен тип обзавеждане за спалня. Продуктите са плод на дългогодишна разработка и сътрудничество с партньори на матраци ТЕД от Германия, Холандия Скандинавските страни.

БРИТАНСКАТА КОЛЕКЦИЯ отдава дължимото на изкуството за правене на легла от Острова. Най-хубавите британски легла и матраци следват дълги години опит и традиции и имат собствен дизайн, създаден, за да достигне върховно ниво на поддръжка и комфорт. Технологията на индивидуално пакетираните пружинки е с едва 100-годишна история и няма съмнение, че британците са я развили до съвършенство. Години наред производителите от Великобритания са разработвали начини да добавят все повече и повече пружинки в матрака (и в базите под него), за да осигурят едно ненадминато удобство и перфектна поддръжка.

Ние в ТЕД отдавна вече не правим само матраци – поканете ни във вашия дом и ние ще донесем със себе си добрия и спокоен сън.

Advertisements

One response to “Pecha Kucha партньор: Еко-мислене, здраве и хармония от ТЕД

  1. Pingback: Pecha Kucha партньор: Еко-мислене, здраве и хармония от ТЕД | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s