Срещата ще бъде по-пъстра от всякога – провери сам(а)

Винаги сме подозирали, че Pecha Kucha Sofia може да бъде още по-пъстра и интересна, но сега настъпи моментът да го докажем. В седмата среща направихме страховит коктейл от лектори, сред които, освен традиционните архитекти и дизайнери се срещат също художник, фотографи, майстор – занаятчия и внимание – човек, който е едновременно „предприемач, писател, музикант, философ и виден столичен бохем”. Кой е той ли? Казва се Димитър Божанов и е автор на един от последните български бестселъри – „Кафе за събуждане”, разпродаден в хиляди бройки тираж само няколко месеца след излизането си на пазара.

Другите, с които не сме ви запознавали до момента и ще говорят от сцената са Георги Червендинев – дизайнер и доктор по промишлен дизайн, Александър Славков – майстор-занаятчия, чиято страст, професия и хоби са фракталите, творческият тандем Борис Мисирков и Георги Богданов – фотографи и кинематографисти, основатели на продуцентска компания АГИТПРОП и младите архитекти от студио Cityscape.

Напомняме, че освен тях, на сцената ще видите също околосветският пътешественик – художникът Коста Атанасов, Иван Арнаудов, който преподава дизайн в Индия, интериорната дизайнерка Дия Николова, авторът на ръчно изработени лампи Николай Табаков, Рада Дичева от „Точка и Точка” и Иван Александров – български архитект с практика в Париж.

Прочетете повече на страницата с презентаторите.

Събитието се провежда с подкрепата на Тед Бед, Alno Bulgaria, Marmozet и Dibla.com.

Една вечер, единадесет лектори, стотици съмишленици и общ език – креативността. Датата е 30 март, мястото – Sofia Live Club, а часът – 20:20 (вратите отварят в 19:20). Цена на билетите – 10 лв. Очакваме ви!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s