Pecha Kucha партньор: екзотични индонезийски мебели – уникати от Marmozet

Pecha Kucha Sofia има нов партньор, благодарение на който можете да се сдобиете с екзотични мебели – уникати, изработени ръчно в далечна Индонезия и то от тиково дърво – Marmozet.

Marmozet, които лесно можете да откриете в интернет на адрес exotic-furniture.com, правят стилния интериор неустоим със своите арт и екзотични мебели и огледала от Индонезия, изработени ръчно от от махагон и тик, с традиционни етно-линии и възможността дори да поръчате мебели по свои проект и дизайн.

Мебелите от Югоизточна Азия – индонезийски, явански, балийски, тайландски – са признати и високо ценени в Европа и САЩ. Индонезийските мебели набират популярност като една от съвременните тенденции във вътрешното обзавеждане.

Осъзнавайки важността на естетическата среда в съвременния начин на живот,  чрез предлаганите от Marmozet екзотични и арт мебели и огледала от Индонезия, предоставяме възможност на нашите клиенти да внесат чар и характер в обзавеждането на дома си, изразявайки своята индивидуалност и стил. Предлага се богат избор на артистични, ръчно изработени екзотични мебели от твърда дървесина – махагон, тик, акация и други.

Какво ни отличава
Marmozet предоставя възможността да подбирате измежду най-интересните индонезийски традиционни модели мебели, както и бутикови арт мебели, проектирани за компанията от местни дизайнери, които не могат да бъдат намерени по обичайния начин на  пазара. Мебелите са с бутиков характер, като тенденцията е да не се повтарят изцяло.

Моделите обикновено са тъмнокафяви, дърворезбовани, с асматско, даяк или индуско влияние. Налице е разнообразие от светли и цветни модели, както и различни оттенъци на бялото. В някои модели, като тези от източните части на Индонезия, могат да се открият полинезийски орнаменти.

Материали и производство
Мебелите и огледалата на Marmozet са ръчно изработени от индонезийски занаятчии, с богат набор от екзотични мотиви – дърворезбовани и ръчно рисувани. Произведени са от устойчиво, твърдо махагоново дърво.

Строежът, текстурата на влакната, цветовите нюанси на всеки модел варират поради естеството и спецификата на дървения материал, както и техниката на обработка. Чеповете, видимите влакна, пукнатините и цветовите вариации са естествените характеристики на използваната дървесина, които, съчетани с уникалната за Индонезия техника и традиция в ръчната изработка придават на мебелите неповторима идентичност и красив рустикален облик.

Мебелите са произведени по автентичната индонезийска техника, която избягва използване на свързващи елементи (с изключение на някои модели сглобяеми екзотични легла.

Асортимент
Пълната гама мебели, които Marmozet предоставя на пазара, можете подробно да разгледате в електронния магазин на фирмата http://www.exotic-furniture.com. На този сайт ще откриете разнообразие от бюфети, шкафове, скринове с чекмеджета, гардероби и огледала. Предстои разширяване на гамата от екзотични мебели с библиотеки, TV шкафове, бюра, маси за хранене, столове и пейки, маси за кафе, екзотични легла и дивани, тоалетки, нощни шкафчета и детски мебели. Голяма част от моделите са проектирани специално и по поръчка на Marmozet и са уникати.

Линията Индонезийски етно шкафове са модели с богата ръчна дърворезба в стила на старите индонезийски традиции в дървообработването. Подбраните модели в линията биха се вписали ненатрапчиво, но знаково в обзавеждането. Te внасят стил и особен дух на спокойствие, като едновременно с това допринасят със своята функционалност и удобство за съхранението на предмети и дрехи.

Линия Съвременни индонезийски арт мебели. Проектирани от индонезийски дизайнери с разнообразие от цветове и мотиви в ръчно рисуваните и дърворезбовани орнаменти. Мебели, които имат съвременно излъчване и същевременно носят със себе си духа и традициите на своя произход.

Интериорни решения
Освен готовите модели, които могат да бъдат видяни на Exotic-Furniture.com, Мармозет работи по индивидуални поръчки за интериорни решения за вашия дом, хотел или заведение. Мебелите могат да бъдат проектирани и произведени в съответствие със специфичните изисквания за размери, цвят и тип дърво, дърворезба и ръчна рисунка.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s