Ideal Standard – вдъхновени от реалния живот (партньор на Pecha Kucha Sofia)

Новият партньор на осмото издание на Pecha Kucha Sofia е добре познато име в обзавеждането за баня и то не само у нас. Като лидер на пазара, Ideal Standard постоянно лансира нови продукти и колекции за банята, които съчетават дизайн от висок клас и качество без компромис

Под мотото „Вдъхновени от реалния живот” Ideal Standard представи новите си категории продукти. Съчетавайки вижданията на потребителите,  интелигентността на дизайнерите и технологичните иновации, новите предложения напълно съответстват на духа на марката Ideal Standard. Дух, който отразява дълбокото разбиране на личността и интимната роля, която има банята в живота на хората. Реалните хора, в реални ситуации.

Изчистен и изскан дизайн, материали с най-високо качество, всеки елемент хармонично вплетен в цялостната картина. Всичко това е нужно, за да се създаде хармонична и приветлива баня, в която човек може да избяга от напрегнатото ежедневие.

Прелестно изживяване  в банята с Magnum

Жадувате да си осигурите приятни минути в банята, но и да се разтоварите от стреса и напрежението? Вашето решение може да бъде душ кабината Magnum, в комбинация с едноименния душ панел от Wellness програмата на  Ideal Standard. Magnum е съвършен продукт за съвременната баня. С решението душкабината да бъде напълно безпрофилна, тя съответства на последните тенденции в дизайна и придава модерна визия и усещане за лукс. Многообразието от големи размери добавя съвременен щрих на всяка баня.  Стъклото е с внушителната дебелина от 8 мм, а освен това, гарантира и дълготрайна чистота.

Покритието IdealClean отблъсква водата и предотвратява варовиковите отлагания, като по този начин повърхността на стъклото остава чиста за дълго време. Изключителният комфорт се гарантира от душ панелът Magnum. Няма да сгрешим, ако го наречем  ”свръхмодерен кът на удоволствието”. Той обгръща тялото с благотворна наслада от глава до пети. 60 мощни водни струи масажират врата, гърба и кръста, възстановявайки силите и тонизирайки тялото и духа. С Magnum можете да изберете и по-нежния ефект – тип дъждовни капки. Те падат от душа, като истински живителен, събуждащ сетивата топъл дъжд. Водата гали с плавно стичащата се, успокояваща струя, отмивайки стреса и напрежението. Удоволствие, възможно по всяко време, в собствената ви баня.

Strada на Ideal Standard – създадена за съвременен начин на живот


Strada на Ideal Standard е нова колекция с богата гама от керамични мивки в комбинация със стилни мебели. С квадратистите форми Strada придава съвременен облик на цялата баня. Керамичните продукти и мебелите са така проектирани, че да се допълват взаимно, придавайки уникална атмосфера и модерна, но класическа визия, която винаги е актуална.

Всички мивки Strada осигуряват голяма вместимост и широки плотове. Многообразието от видове и размери позволява да намерите подходящата мивка за вашата баня, за вашия стил и виждане за интериора. Можете да избирате между правоъгълна, овална, а защо не и двойна мивка. Размерите са от 50 до разкошните 100 см. Могат да бъдат монтирани самостоятелно, върху плот или под плот. Мебелите Strada предлагат отлични решения за съхранение на вашите вещи и плавно и леко затваряне. Огледалата са съвместими с различните размери на мебелите и умивалниците, според индивидуалния вкус и потребности. Strada се комбинира съвършено с други колекции на Ideal Standard, като смесителите Attitude и Alfiere, както и WC комплектите Active.

Повече информация ще намерите в сайта на Ideal Standard.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s