Всички презентатори ясни

Днес, в самия ден на осмата Pecha Kucha Sofia, след серия неочаквани обрати, отпадане на участници в последния момент и включване на нови участници в последния момент,  се изясни окончателният състав на последната група презентатори. Ето ги:

ЯСЕН МАРКОВ
Арх. Ясен Марков експериментира с архитектурата като изкуство и изкуството като архитектура. Завършва в Щутгарт, където по-късно преподава теория на архитектурата. По време на академичната си работа Марков преподава в Техническия Университет в Берлин, Архитектурната Асоциация в Лондон, организира уъркшоп след уъркшоп. Той измисля нов начин за създаване и представяне на теоретична информация използвайки прости фотошоп трикове и така създава серии от графично-повествователни работи включени в книгите „5 Codes: Architecture, Paranoia and Risk in Times of Terror“ (Birkhäuser 2006), „Faust und der Marquis“ (igmade edition 2007) и списанията ARCH+, Tank Magazine и др.

ВЛАДИСЛАВ ВАСИЛЕВ
Владислав Василев е интериорен дизайнер и двигателят зад най-големия интернет форум в тази област Dibla.com. През годините, Дибла се разраства и днес членовете му наброяват стотици професионалисти и хиляди любители на интериорния и мебелен дизайн.

АНТОАНЕТА ХРИСТОВА
Антоанета Христова е учила компютърни науки и бизнес в Германия. Попътувала, поживяла, поработила тук там. В момента се занимава с мистериозно звучащите buzz tracking и интернет архитектура и го прави за нвкои от най-големите корпорации в света. Старае се да разчупва границите на иновативното и да изненадва дори себе си.  


 

Пълният списък с всички презентаторите е тук >>

Очакваме ви в MIXTAPE 5 след 19:20 часа!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s